Toplotne črpalke vse-v-enem serije ES AWT R32

Monoblok za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode

Toplotne črpalke vse-v-enem serije ES AWT R32 12. 07. 2023 23:20:57 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Serija toplotnih črpalk ES AWT monoblok vključuje 3 modele z notranjo enoto "vse v enem", kar pomeni, da vključuje krmilno enoto in 250-litrski zalogovnik za gospodinjsko vodo iz nerjavnega jekla v eni enoti. Vključuje tudi večino elementov, potrebnih za vgradnjo (preklopni ventil, ekspanzijsko posodo, varnostni ventil, ....).

Toplotne črpalke ES AWT monoblok s hladilnim sredstvom R32 so odlične z vidika varčevanja z energijo in majhnega vpliva na okolje.

Ta model toplotne črpalke kot monoblok združuje notranje in zunanje funkcije v enem modulu. Poleg tega je povezana samo z vodnimi cevmi, zaradi česar ne potrebuje cevi za hladilno sredstvo, kar pomeni, da je ta toplotna črpalka sanje inštalaterjev, ko gre za enostavno namestitev.

Hidravlični sestavni deli, kot so izboljšani ploščni toplotni izmenjevalnik, ekspanzijska posoda, vodna črpalka, senzor pretoka, senzor tlaka, zračnik in varnostni ventil, so vnaprej nameščeni in pripravljeni za uporabo. Sistem ES AWT pa zagotavlja odlično zmogljivost ogrevanja, zlasti pri nizkih temperaturah okolice.

Inovativna zasnova in tehnologija te nove enote vključuje vgrajene senzorje pretoka vode in tlaka za spremljanje vodnega kroga v realnem času, napreden nadzor vodne črpalke, izboljšano logiko drugega kroga, spremljanje ocenjene porabe energije prek daljinskega upravljalnika, združljivost s povezavo MODBUS.

Opremljen je s 4,3-palčnim barvnim zaslonom LCD vrhunske zasnove, enostavnim vmesnikom za uporabo z enostavnimi grafičnimi, ikonskimi in besedilnimi gumbi ter preprostimi nastavitvami urnika in inštalacijskih programov.

Toplotna črpalka ES AWT all-in-one monoblok je resnično izjemna zaradi svojega tihega delovanja, kar jo uvršča med najtišje naprave na trgu.

Priporočeni produkti

Serija AWT vključuje 3 modele z notranjo enoto "vse v enem", kar pomeni, da vključuje notranjo enoto za nadzorno enoto in 250-litrski zalogovnik sanitarne vode iz nerjavnega jekla. Poleg tega vključuje večino elementov, potrebnih za vgradnjo (preklopni ventil, ekspanzijsko posodo, varnostni ventil, ....).
Share this post
Arhiv