ExpertFlame, Univectra d.o.o.

ExpertFlame je platforma, ki združuje številna specializirana podjetja in obrtnike, ki delujejo na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja.

Začetki projekta ExpertFlame

Leta 2007 se je ustanovitelj platforme Tomaž Klemše vsakodnevno soočal z dejstvom, da je bila ogrevalna tehnika zelo razdrobljena med strokovnjaki, med katerimi ni bilo sodelovanja in skupnega cilja za celovito rešitev ogrevanja, saj je vsak deloval na svojem področju: trgovina, svetovanje, podpora, različne instalacije, gorivo. Takšen pristop je nedvomno privedel do težav, nesporazumov, prelaganja krivde z enega na drugega, uporabnik pa je še vedno ostal na hladnem.

V letih, ki so sledila, je bilo opravljenih nešteto poskusov, da bi uporabnikom in strokovnjakom olajšali življenje, vendar so še vedno obstajali nerešeni problemi, nesporazumi in številna odprta vprašanja.

Z vztrajnostjo in odločnostjo, ob soočanju z vsakodnevnimi težavami uporabnikov ter zahtevami in potrebami obrtnikov, različnih monterjev, proizvajalcev, inštalaterjev, tehnikov, dimnikarjev, je bila končno najdena rešitev in leta 2016 je bila zasnovana platforma ExpertFlame, katere cilj je skupen pristop k celovitemu reševanju potreb po ogrevanju s specializacijo na biomaso ( drva in peleti).

Leta 2017 je platforma ExpertFlame postala referenčna točka za ogrevanje stanovanj, pisarn, delavnic, gostinskih lokalov, frizerskih salonov itd. v obliki enotne ponudbe za brezskrbno ogrevanje.
Kako rešiti problem

Zakaj ExpertFlame?

Ogrevanje, hlajenje in prezračevanje doma je lahko zapletena zadeva, ki vzame veliko časa ter sproži veliko skrbi in vprašanj. Razumevanje prednosti različnih sistemov, tehnologij in opreme zahteva dodatno znanje in izkušnje na več področjih, zato je dobro, da pred odločitvijo poiščete dodatne informacije in nasvete pri strokovnjaku.

ExpertFlame združuje ekipo strokovnjakov, ki so specializirani vsak na svojem področju in si usklajeno prizadevajo, da bi ogrevanje ali klimatizacija vašega doma, pisarne ali delavnice postala učinkovita in funkcionalna.

Če razmišljate o nakupu ali nakupu ogrevalnega, klimatskega ali prezračevalnega sistema in se odpravite k strokovnjaku ali v trgovino, ki je del skupine ExpertFlame, boste lahko pred nakupom ali zamenjavo obstoječe opreme dobili strokovni nasvet, naročili opremo z dostavo, dostopom in montažo ter servisom.

ExpertFlame kot vir informacij

Na spletnem mestu ExpertFlame želimo vsem, ki jih zanima, kupujejo ali želijo izvedeti več o opremi in sistemih za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, ponuditi uporabno vsebino, razdeljeno v naslednje razdelke: Novice, Izdelki in Tehnologija.

Razdelek Novice vsebuje obvestila in dogodke s področja ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, ki so zanimivi za uporabnika, saj zagotavljajo dodatne informacije o sejmih, razpisih in dogodkih v živo.

Razdelek Izdelki obvešča o novih in spreminjajočih se izdelkih na področju peči, toplotnih črpalk, prezračevanja in druge opreme za udobno bivanje.

Razdelek Tehnologija je vir zanimivosti in novic s področja ogrevalne, hladilne in prezračevalne tehnologije. Prispevki so lahko informativni ali tehnično poglobljeni, skratka, zanimivi so tako za tistega, ki želi biti na tekočem s tehnologijo, kot za tistega, ki želi poglobiti tematiko.

Svetovalne storitve

Katalog izdelkov

ExperFlame neposredno sodeluje s proizvajalci opreme za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje, da bi vam zagotovil informacije iz prve roke. Cilj kataloga je na enem mestu zagotoviti vse potrebne informacije o izdelkih, vključno z dokumentacijo. Za razliko od tradicionalnega kataloga je cilj zagotoviti praktično orodje za čim hitrejše pridobivanje potrebnih informacij.