Toplotne črpalke monoblok serije ES AW V7

Toplotne črpalke ES s hladilnim sredstvom R32

Toplotne črpalke monoblok serije ES AW V7 12. 07. 2023 23:38:10 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Serija toplotnih črpalk uporablja najnovejše tehnologije za največjo učinkovitost in najmanjši vpliv na okolje. Posebej zasnovan ventilator in tehnološko napreden kompresor v zvočno izolirani komori zagotavljata izjemno tiho delovanje.

Toplotne črpalke EC AW V7 uporabljajo hladivo R32, ki ni le okolju prijazno, pač pa tudi bistveno učinkovitejše od naprav, ki uporabljajo druge vrste hladiva. "M" v imenu pomeni "monoblok". Zunanja enota ima že vgrajene neposredne priključke za vodo.

Enote imajo dodaten grelec, ki preprečuje zamrznitev vode v zunanji enoti in ceveh. Električno napajanje grelnika je ločeno od toplotne črpalke, zato je grelnik zaščiten pred zmrzovanjem v primeru izpada električne energije v toplotni črpalki.

Toplotne črpalke ES AW V7 zagotavljajo temperaturo izhodne vode do 58 °C. Pri tej temperaturi radiatorji delujejo v srednjem temperaturnem območju. To je še posebej uporabno, kadar s toplotno črpalko zamenjate visokotemperaturne sisteme in želite ohraniti radiatorje.

Serija AW V7 vključuje monobloke z ogrevalno močjo od 6 do 19 kW.

ES AWC

Različica AWC vključuje 5 modelov s kompaktno notranjo krmilno enoto ControlBox.

ES AWT

Različica AWT vključuje 3 modele z notranjo enoto "vse v enem", tj. vključuje notranjo krmilno enoto in 250-litrski rezervoar za gospodinjsko vodo iz nerjavnega jekla. Vključuje tudi večino elementov, potrebnih za vgradnjo (preklopni ventil, ekspanzijsko posodo, varnostni ventil, ....).

Priporočeni produkti

DC inverterske toplotne črpalke zrak/voda s hladilnim sredstvom R32. Notranja enota ControlBox in zunanja enota AW monoblok.
Serija AWT vključuje 3 modele z notranjo enoto "vse v enem", kar pomeni, da vključuje notranjo enoto za nadzorno enoto in 250-litrski zalogovnik sanitarne vode iz nerjavnega jekla. Poleg tega vključuje večino elementov, potrebnih za vgradnjo (preklopni ventil, ekspanzijsko posodo, varnostni ventil, ....).
Share this post
Arhiv