Nove klimatske naprave Diloc za sezono 2023

Dva nova modela

Nove klimatske naprave Diloc za sezono 2023 13. 07. 2023 00:33:53 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Diloc je predstavil dve novi seriji klimatskih naprav. Obe imata odlične funkcije in ohranjata dobro razmerje med kakovostjo in ceno.

Diloc Dune

Klimatske naprave Diloc Dune so učinkovita in trajnostna izbira v razredu energijske učinkovitosti A++, ki vam ponuja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno pri stanovanjskih klimatskih napravah.

Zaradi visoko učinkovitega inverterskega motorja in nove funkcije Eco ima nizko porabo energije in manjši vpliv na okolje.

Klimatske naprave Diloc Dune so predpripravljene na Wi-Fi, zato jih lahko nadgradite z vmesnikom in so združljive s paketom povezljivosti Diloc smart, s katerim lahko udobje v vašem domu upravljate s pametnim telefonom prek aplikacije.

Diloc Oasi

Prepustite se modremu udobju klimatskih naprav Diloc Oasi z visoko učinkovitostjo v energijskem razredu A+++. Klimatske naprave Diloc Oasi imajo sodoben osvetljen zaslon, standardno so opremljene s povezavo Wi-Fi in so združljive z Alexo in Google Assistantom.

S preprostim in elegantnim dizajnom dodajajo elegantne zaključne obdelave domu pridih elegance.

Manjše velikosti notranjih in zunanjih enot omogočajo enostavno namestitev, ne da bi se prostor zapolnil.

Nizka poraba energije in zmanjšan vpliv na okolje zaradi visoko učinkovitega inverterskega motorja in nove funkcije Eco.

Skupne značilnosti

Klimatske naprave imajo različne načine delovanja, vsekakor pa jih je načeloma na voljo 6 standardnih načinov Načini klimatskih naprav vključujejo: hlajenje, sušenje, ventilacija, turbo, spanje in eko.

Turbo način

Glavni namen turbo načina je pospešiti proces hlajenja ali ogrevanja v prostoru. Napredni turbo način, vgrajen v klimatsko napravo Diloc, uporabnikom omogoča hitro hlajenje do 18 °C v 30 sekundah in toplo vzdušje do 40 °C v 60 sekundah. Ko se vrnete iz vročega ali mrzlega dneva zunaj, bo inverterski kompresor deloval z najvišjo frekvenco in izpihoval največjo zmogljivost ter topel ali hladen zrak po želji.

Običajno je turbo način vklopljen 30 minut. Klimatska naprava deluje v turbo načinu 30 minut, ko se na zaslonu daljinskega upravljalnika prikaže indikator turbo. Funkcijo turbo izklopite tako, da pritisnete gumb za način delovanja, ko je aktivna. Z uporabo turbo funkcije ne morete prilagajati temperature ali hitrosti ventilatorja.

I Feel

I Feel je zelo napreden način, ki odpravlja temperaturni razkorak med nastavitvijo in občutkom z uporabo senzorja, vgrajenega v daljinski upravljalnik, ki je običajno v bližini uporabnika. To izboljša uporabniško izkušnjo, saj uporabniku omogoča, da se sprosti tako, da izbere želeno temperaturo in nato samodejno prilagodi klimatsko napravo na to temperaturo.

Način spanje

Način za spanje je način z nizko porabo energije. V načinu za spanje klimatska naprava nadzoruje temperaturo v prostoru in jo zvišuje za 0,5 do 1 stopinjo Celzija na uro, največ do 3 stopinje Celzija na uro. S to nastavitvijo bo klimatska naprava poskrbela, da vam bo hladno in udobno vso noč. To je dobra možnost za ponoči, saj ohranja nizko sobno temperaturo in vam pomaga, da lažje zaspite. Poskrbi tudi za to, da lahko nekdo, ki se sredi noči zbudi, hitro in udobno spet zaspi. Način za spanje, ki ga ponujajo klimatske naprave Diloc, lahko uporabljajo tako odrasli kot otroci, vendar je še posebej uporaben za dojenčke in majhne otroke, ki še ne morejo uravnavati svoje telesne temperature.

Blue fin

Kondenzator Blue Fin ima antikorozijsko prevleko, ki izboljša učinkovitost in podaljša življenjsko dobo klimatske naprave. Premaz Blue Fin ščiti kondenzator pred korozijo, ki jo povzročajo ostre podnebne razmere, vlaga in vlažnost.

DC inverter

Inverterski sistem omogoča adaptivno delovanje kompresorja, ki stalno prilagaja hitrost dejanskim potrebam po klimatizaciji, ne da bi pri tem zapravljal energijo. Učinkovitejše delovanje, poraba energije se znatno zmanjša. Zmanjšanje stroškov ob hkratnem varovanju planeta.

Smart Control

Z aplikacijo lahko na daljavo upravljate funkcije ali pa jih upravljate s preprostimi glasovnimi ukazi.

Klimatske naprave imajo veliko različnih načinov, ki jih lahko uporabite za različne namene. S temi načini lahko uravnavate temperaturo v prostorih po lastnih potrebah.

Priporočeni produkti

Serija Dune je osnovna linija izdelkov Diloc. Te enote zagotavljajo cenovno ugodno rešitev brez kompromisov glede kakovosti.
Serijo Oasi odlikuje preprosta in čista bela zasnova. Vključuje številne uporabniške funkcije, vključno z WiFi.
Share this post
Arhiv