Splitske toplotne črpalke serije ES NP V7

Toplotne črpalke ES s hladilnim sredstvom R410A

Splitske toplotne črpalke serije ES NP V7 12. 07. 2023 23:34:29 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Nabor toplotnih črpalk, zasnovanih za največje prihranke energije in dolgo življenjsko dobo. Visokotehnološke komponente in najnovejše tehnologije zagotavljajo izjemno tiho delovanje. Toplotne črpalke NP V7 so zasnovane za nordijsko podnebje.

Toplotne črpalke ES NP V7 uporabljajo tradicionalno in preizkušeno hladilno sredstvo R410A.

Serija ES NP V7 so split toplotne črpalke, kar pomeni, da je povezava med notranjo in zunanjo enoto izvedena prek plinskega priključka. Zunanja enota ne vsebuje vode, zato ni nevarnosti zmrzovanja.

Povezavo med notranjo in zunanjo enoto mora izvesti pooblaščeni monter, ki je opravil preizkus ravnanja s hladivom.

Toplotne črpalke ES NP V7 zagotavljajo temperaturo izhodne vode do 55 °C.

Serija NP V7 vključuje split enote z ogrevalno močjo od 6 do 13 kW v treh različnih izvedbah.

ES NPH

Različica NPH vključuje 4 modele s kompaktno notranjo enoto z regulacijo in obtočno črpalko, ki jih je mogoče prilagoditi obstoječemu ogrevalnemu sistemu.

ES NPT

Različica NPT vključuje 4 modele, opremljene z notranjo enoto "vse v enem" z zalogovnikom za toplo vodo iz nerjavnega jekla s prostornino 250 litrov.

Priporočeni produkti

Serijo NPH sestavljajo 4 kompaktni modeli notranjih enot z regulacijo in obtočno črpalko, ki jih je mogoče prilagoditi obstoječemu ogrevalnemu sistemu.
Serija NPT obsega 4 modele, opremljene s tako imenovano notranjo enoto "vse v enem", z zalogovnikom sanitarne vode iz nerjavnega jekla s prostornino 250 litrov.
Share this post
Arhiv