Toplotne črpalke serije ES NPH

Največji prihranek energije in izjemno visok SCOP

Toplotne črpalke serije ES NPH 12. 07. 2023 22:26:42 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Toplotne črpalke iz serije ES NPH so bile razvite z mislijo na največje možne prihranke energije z izjemno visoko stopnjo SCOP in zelo tihim delovanjem.

Najnovejši razvoj tehnologij DC inverterjev in njihova uporaba pri različnih notranjih komponentah, vključno s kompresorjem, ventilatorjem in vodno črpalko, sta bila glavna dejavnika uspeha serije ES NPH.

Toplotno črpalko ES NPH lahko neposredno upravljate na naslednje načine:

  • Nadzorna plošča: na enoti je nameščena plošča, ki zagotavlja dva ločena nadzorna sistema, med katerima lahko uporabnik izbira;
  • Računalnik: tehnik se lahko prijavi na daljavo in preveri stanje toplotne črpalke.

Poleg tega lahko toplotne črpalke ES NPH prek standardne komunikacijske povezave MODBUS nadzorujete s sistemom BMS (Building Management System).

Toplotne črpalke ES NPH so sestavljene iz dveh enot: zunanje in notranje enote. Obe enoti je treba povezati s cevmi in kabli.

Notranja enota ima sprednjo stranico, ki se odpira kot vrata in omogoča enostaven dostop do nadzornega sistema. Vse povezave iz krmilnika so izvedene prek priključnih sponk. Zaradi tega sta ožičenje in odpravljanje težav na enoti pregledna in preprosta. Notranje enote vključujejo tudi hidravlični sistem, ki je v celoti dostopen.

Priporočeni produkti

Serijo NPH sestavljajo 4 kompaktni modeli notranjih enot z regulacijo in obtočno črpalko, ki jih je mogoče prilagoditi obstoječemu ogrevalnemu sistemu.
Share this post
Arhiv