Hlajenje brez močnega pihanja z Diloc Ocean

Inovativna distribucija zraka

Hlajenje brez močnega pihanja z Diloc Ocean 14. 07. 2023 01:07:00 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Klimatske naprave Diloc serije Ocean so novost za poletje 2023. Klimatske naprave Diloc Ocean vgrajujejo številne funkcije in tehnologije, najbolj opazna pa je Gentle Cooling (nežno hlajenje).

Pri razvoju sistema Diloc Ocean je bilo veliko pozornosti namenjene načinu razporejanja zraka v prostoru.

Način nežnega hlajenja je način, pri katerem klimatska naprava izpihuje zrak na nežen način. Ne ohladi prostora tako hitro kot drugi načini, vendar nudi udobje tistim, ki imajo raje tiho hlajenje ali ogrevanje. Za bolj sproščujočo in naravno izkušnjo hlajenja Diloc Ocean ne ponuja neprijetnega hladnega prepiha, temveč le mehko tekoč, osvežujoč zrak zaradi več kot 1.000 mikrootvorov, ki zrak nežno in enakomerneje razporedijo po prostoru.

I Feel je zelo napreden način, ki odpravlja temperaturni razkorak med nastavitvijo in občutkom, saj uporablja senzor, vgrajen v daljinski upravljalnik, ki je običajno v bližini uporabnika. To izboljša uporabniško izkušnjo, saj se lahko uporabnik sprosti tako, da izbere želeno temperaturo in nato samodejno prilagodi klimatsko napravo na to temperaturo.

Način spanje je način nizke porabe energije. V načinu spanje klimatska naprava nadzoruje temperaturo v prostoru in jo zvišuje za 0,5 do 1 stopinjo Celzija na uro, največ do 3 stopinje Celzija na uro. S to nastavitvijo bo klimatska naprava poskrbela, da vam bo hladno in udobno vso noč. To je dobra možnost za ponoči, saj ohranja nizko sobno temperaturo in vam pomaga, da lažje zaspite. Zagotavlja tudi, da lahko nekdo, ki se sredi noči zbudi, hitro in udobno spet zaspi. Način spanja, ki ga ponuja Diloc Ocean, lahko uporabljajo tako odrasli kot otroci, vendar je še posebej uporaben za dojenčke in majhne otroke, ki še ne morejo uravnavati svoje telesne temperature.

Priporočeni produkti

Serija Ocean vas bo očarala s svojo elegantno zasnovo. Tiho delovanje in standardni modul Wi-Fi sta samoumevna.
Share this post
Arhiv