Tihe toplotne črpalke serije ES AWC

Toplotne črpalke zrak/voda z inverterjem DC

Tihe toplotne črpalke serije ES AWC 12. 07. 2023 22:59:10 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Serija toplotnih črpalk tipa monoblok ES AWC s hladilnim sredstvom R32 deluje zelo tiho. Visoka učinkovitost in enostavna uporaba.

Toplotne črpalke ES AWT uporabljajo novo hladivo R32. V primerjavi s hladivom R410A imajo toplotne črpalke R32 le tretjinski GWP, zato so še bolj prijazne do okolja. Toplotne črpalke ES AWT imajo zelo visoko energetsko učinkovitost: v skladu z uredbo EU dosegajo energetski razred A+++. Z uporabo toplote zunanjega zraka porabite veliko manj energije in še vedno uživate v stabilni in prijetni ravni udobja. Zahteve po vzdrževanju so minimalne, zato so vaši tekoči stroški nizki. Z invertersko tehnologijo so vaši prihranki energije še večji. Nadzorna plošča EcoTouch ima uporabniku prijazen vmesnik z zmogljivimi funkcijami in vključuje modul WiFi.

Nizka raven hrupa

Z optimizacijo sistema zračnih kanalov lahko raven zvočne moči znaša do 52 dB(A). Raven zvočnega tlaka doseže 38 dB(A) na razdalji 2,1 metra.

Priporočeni produkti

DC inverterske toplotne črpalke zrak/voda s hladilnim sredstvom R32. Notranja enota ControlBox in zunanja enota AW monoblok.
Share this post
Arhiv