Prostorsko varčne peči na pelete Cadel

Trajnostno ogrevanje tudi manjših prostorov

Prostorsko varčne peči na pelete Cadel 12. 07. 2023 23:22:56 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Peči na pelete, ki varčujejo s prostorom, so učinkovita in praktična rešitev za ogrevanje domov in delovnih prostorov, zlasti v okoljih z omejenim prostorom. Te kompaktne peči so posebej zasnovane tako, da se prilegajo majhnim prostorom, ter ponujajo priročno in funkcionalno alternativo tradicionalnim ogrevalnim sistemom.

Prostorsko varčne peči na pelete so manjše od običajnih peči na pelete, zato jih lahko namestite v tesne prostore, kot so hodniki, koti ali stene z malo razpoložljivega prostora. Kompaktne peči na pelete so kljub svoji manjši velikosti zelo energijsko učinkovite in zagotavljajo podobno učinkovitost ogrevanja kot običajne peči na pelete.

Najbolj kompaktne peči na pelete so običajno široke približno 50-60 cm, globoke 40-50 cm in visoke 70-90 cm. Vendar so na trgu tudi manjše peči, ki so lahko še bolj kompaktne in poenostavljene, z globino 20-30 centimetrov.

Peči na pelete Slim so na voljo v ventilatorski, kanalski in hidro izvedbi.

Ozke peči na pelete Cadel

Cadel Tile Plus 10 z globino 27 centimetrov je odgovor za tiste, ki iščejo zmogljivo in elegantno peč, ki se prilega manjšim prostorom. Dimnik je lahko nameščen na vrhu, zadaj ali ob strani.

Cadel Grace 7 je vitka Cadelova peč na pelete v elegantnem in sodobnem slogu. Z globino le 27,5 cm je kot nalašč primerna za najmanjše prostore.

Cadel Spirit 5 je prostorsko varčna, tanka in kompaktna peč na pelete s sodobnim dizajnom. Zrakotesna komora, litoželezna vrata in rešetka ter velika prilagodljivost pri vgradnji.

Cadel Mithos Plus 12/14 je vitka peč na pelete, za katero so značilne minimalistične linije in dve prezračevalni rešetki, nameščeni na spodnjem delu sprednje strani za boljšo porazdelitev zraka.

Cadel Frame 9 je kompaktna kaminska peč na pelete s prefinjenim metropolitanskim slogom, ki omogoča širok pogled na plamen in se harmonično prilega tako sodobnim kot rustikalnim okoljem.

Cadel Quasimodo 9 Box je zrakotesna peč z izjemno obliko in velikimi panoramskimi steklenimi vrati, ki omogočajo boljši pogled na ogenj.

Priporočeni produkti

Uglajen in metropolitanski slog, širok pogled na plamen in elegantno podnožje. Frame3 se harmonično prilega tako sodobnemu kot rustikalnemu okolju in omogoča ogrevanje več prostorov zahvaljujoč dodatnemu kompletu za priklop na cevni razvod toplega zraka.
Uglajen in metropolitanski slog, širok pogled na plamen in elegantno podnožje. Frame3 se harmonično prilega tako sodobnemu kot rustikalnemu okolju in omogoča ogrevanje več prostorov zahvaljujoč dodatnemu kompletu za priklop na cevni razvod toplega zraka. Koncentričen priključek za dimne pline in zajem zunajega zraka za izgorevanje.
Ukinjeno
Zaradi svoje elegantne in sodobne oblike je zaradi globine le 27,5 cm še posebej primeren za postavitev v omejen prostor. Razpoložljiv praktičen komplet za pritrditev na zid.
Ukinjeno
Eleganten in sodoben dizajn s črno stekleno prevleko je zaradi globine le 27,5 cm še posebej primeren za postavitev v omejen prostor. Praktičen komplet za pritrditev na steno.
Ukinjeno
Peč na pelete ki opremlja stanovanje. Sprednji del je izdelan iz kamna serpentino. Zaradi elegantne in sodobne oblike je zaradi globine le 27,5 cm še posebej primerena za vgradnjo v omejen prostor. Na voljo je tudi praktičen stenski nosilec.
Nov produkt
Hermetična peč na pelete s posebno zasnovo. Litoželezna posoda kurišča, pokrov in vrata. Z vgrajenim brezžičnim omrežjem Wi-Fi za daljinsko upravljanje.
Elegantna, kompaktna oblika, sodobno oblikovana, idealna za prostore z omejenimi merami, opremljena s hermetično komoro, litoželezno kurilno posodo in vrati. Dimniški priključek na zgornji, hrbtni in bočni strani.
Nov produkt
Hermetična peč na pelete z dvojnim kanalom z neodvisnim delovanjem. Posoda kurišča, pokrov in vrata so litoželezni. Integriran brezžičnim vmesnik Wi-Fi za daljinsko upravljanje.
Nov produkt
Hermetična peč na pelete z dvojnim kanalom z neodvisnim delovanjem. Posoda kurišča, pokrov in vrata so litoželezni. Integriran brezžičnim vmesnik Wi-Fi za daljinsko upravljanje.
Ukinjeno
Zahvaljujoč globini 29 centimetrov je Tile3 Plus rešitev za tiste, ki iščejo zmogljivo in učinkovito peč za manjše prostore. Prilogodljiva izvedba z možnosto dimniškega priklopa na zgornji, bočni in hrbtni strani.
Share this post
Ključne besede
Arhiv