Peči na drva La Nordica Steel

Novi modeli 2023

Peči na drva La Nordica Steel 12. 07. 2023 23:31:58 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Nova Forno Steel, Concita 2.0 Steel, Emiliana Steel, Fedora Steel in Rosa 5.0 VST Steel so novi štedilniki na drva za leto 2023, nadaljevanje uspešnih modelov iz kataloga, ki jih združuje nova emajlirana jeklena prevleka, ki je dodana tistim, ki so že na voljo in ponujajo še večjo izbiro estetike.

Nove peči Nova Forno Steel, Concita 2.0 Steel, Emiliana Steel, Fedora Steel in Rosa 5.0 VST Steel s tehničnega vidika potrjujejo odlično zmogljivost teh aparatov, ki so po zelo visoki učinkovitosti in zelo nizkih emisijah v vrhu svoje kategorije. Pravzaprav so ti novi modeli že pridobili certifikat.

La Nordica Nuova Forno Steel

Novafornosteel 1180x580-min

Nova Forno Steel je štedilnik na drva s pečico iz linije Prestige Line, dodatna možnost za model, predstavljen leta 2022, ki razširja alternativne obloge, ki so že na voljo v majoliki, z različico v celoti iz črnega ali krem emajliranega jekla.

Ta model je tako kot sedanji opremljen s praktično in učinkovito 37-litrsko pečico, ki je idealna za pripravo vaših najljubših jedi na zdrav in naraven način z edinstvenim okusom lesa. Poleg tega je veliko kurišče obloženo z ognjevzdržnim materialom Nordiker®, ki poudarja lepoto ognja.

La Nordica Fedora Steel

Fedora1180x580-min

Fedora Steel je nova različica peči na drva Fedora, ki ohranja svoje odlične lastnosti. Tako kot drugi novi modeli peči na drva v izvedbi Steel je tudi Fedora Steel na voljo s črnim ali krem emajliranim jeklenim ohišjem, poleg bordo in belega ohišja iz neskončne majolike, ki sta že na voljo v katalogu. Vrata in podnožje sta iz emajliranega litega železa, prav tako zgornji del, ki je opremljen s praktično kuhalno ploščo. Veliko keramično steklo omogoča odličen panoramski pogled na kuhališče.

La Nordica Concita 2.0 Steel

Concita2.0steel 1180x580-min

Concita 2.0 Steel je estetska evolucija modela Concita, predstavljenega leta 2021, od katerega se razlikuje po novem jeklenem emajlu, ki je na voljo v črni in krem barvi.

Ta peč na drva je serijsko opremljena s sistemom za rekuperacijo toplote EPS, ki povečuje učinkovitost in zmanjšuje emisije zaradi notranjega turbulatorja v odvodu dimnih plinov.

Zaradi kakovostnih materialov je ta peč idealna naprava za ogrevanje vašega doma z okusom in slogom, tudi zaradi velikega kurišča, obloženega z ognjevzdržnim materialom Nordiker®, ki povečuje svetlost plamena.

La Nordica Emiliana Steel

Emilianasteel 1180x580-min

Emiliana Steel je kompaktna peč na drva, ki se lahko prilagodi vsakemu prostoru, ga učinkovito opremi in ogreje. Njena zelo visoka učinkovitost in zelo nizke emisije so v vrhu svoje kategorije.

Emiliana Steel, nadgradnja modela Emiliana, ki je v katalogu uspešno prisoten že od leta 2019, letos prihaja z novo črno ali krem emajlirano jekleno oblogo, ki ponuja široko izbiro estetike in se prilagaja vsakemu slogu in življenjskemu kontekstu.

Letošnja novost v svetu štedilnikov na drva je tudi Rosa 5.0 VST, razvoj modela 4.0, ki je že v katalogu in ponuja možnost več funkcij v enem izdelku. Štedilnik na drva Rosa 5.0 VST je namreč zaradi svoje moči 8,8 Kw-N odličen vir za ogrevanja prostora, poleg tega pa je opremljen tudi z veliko 41-litrsko pečico iz porcelanasto emajliranega jekla in veliko rešetko s poliranimi litoželeznimi obrobami.

Rosa 5.0 VST je na voljo tudi z novim lakiranim jeklenim ovojem, v črni ali beli barvi, na voljo pa je tudi v majoliki, keramiki ali naravnem kamnu - široka paleta obdelav in barv, ki najbolje ustrezajo vsakemu domačemu okolju.

Share this post
Ključne besede
Arhiv