La Nordica Extraflame Sharon Plus

Restyling Suggestions

La Nordica Extraflame Sharon Plus 12. 07. 2023 21:10:39 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Podjetje La Nordica-Extraflame predstavlja Restyling Suggestions, serijo oblikovalskih konceptov za prenovo interjerov, ki prikazujejo vsestranskost in funkcionalnost njihovih izdelkov. Protagonista tega projekta sta nova peletna peč Sharon Plus in prenova sodobne vile z velikimi okni s pogledom na čudovit zasebni park.

V to sodobno vilo, obdano z zelenjem, se odlično prilega peč na pelete Sharon Plus v različici s sijajnim črnim kristalnim steklom, ki se dobro ujema z novim prostorom, pohištvom in posebej izbranimi oblikovalskimi dodatki. Peč Sharon Plus je bila postavljena v dnevno sobo, naslonjena ob steno in postavljena na parket v obliki ribje kosti, na strateškem mestu ob vhodu na hodnik, ki povezuje dnevno sobo in čitalnico.

Da bi v celoti izrazili njene značilnosti, je bila peč Sharon Plus postavljena v dnevno sobo, naslonjena na zidno steno na s parketom v obliki ribje kosti, na strateškem mestu ob vhodu na hodnik, ki povezuje dnevno sobo in čitalnico.

Zelo mala globina, le 29 cm, omogoča, da se ta peč zlahka postavi v številne domače prostore, a ne le, tudi v pogodbena in kolektivna okolja, ne da bi pri tem posegala v rešitve pohištva. Sharon Plus je izdelek najnovejše generacije, opremljen z vsemi najnaprednejšimi tehničnimi napravami, zaradi lastnega motorja, ki ga je mogoče izključiti in termostatsko krmiliti, pa ga je mogoče usmeriti do 8 metrov, kar mu omogoča hitro ogrevanje ne le prostora, kjer je peč nameščena, temveč tudi dodatnega prostora.

Vse funkcije lahko nastavite kar iz udobnega kavča ali fotelja, saj je ročni daljinski upravljalnik hkrati tudi termostat peči. Poleg tega je standardno priložen modul za povezavo z domačim omrežjem WIFI, ki omogoča upravljanje peči na daljavo prek priročne namenske aplikacije Total Control 2.0.

Share this post
Ključne besede
Arhiv