Nove peči na pelete La Nordica Extraflame

Kaj bo novega v sezoni 2023?

Nove peči na pelete La Nordica Extraflame 13. 07. 2023 00:01:37 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Popolnoma novi modeli, pa tudi preoblikovanje in razvoj peči na pelete, ki so že uspešno predstavljene v katalogu: nenehno posodabljanje, katerega cilj je izpolniti potrebe naših potrošnikov v smislu tehnologije in inovacij, pa tudi trajnosti izdelkov v skladu z najstrožjimi evropskimi in mednarodnimi okoljskimi standardi.

Lina Top je povsem hermetičen izdelek za varno toploto v vašem domu in je opremljen z bogato tehnologijo za največje udobje. Ta peč je standardno opremljena s priročnim daljinskim upravljalnikom, ki služi tudi kot sobni termostat. Kot dodatno opremo si lahko privoščite modul Wi-Fi, ki vam omogoča spremljanje ogrevanja vašega doma z uporabo aplikacije Total Control 3.0, medtem ko vas ni doma, oziroma lahko uporabljate tudi domačo avtomatizacijo "Alexa". Še več, spet v kombinaciji z modulom Wi-Fi lahko tehniki na peči lahko opravijo diagnostično pregled na daljavo in preverijo morebitne napake v sestavnih delih in perifernih napravah.

Ventilatorje Lina Top lahko priročno upravljate s funkcijo Pro Air Setup, ki vam omogoča, da glede na svoje potrebe nastavite tri različne jakosti ventilatorjev, Quiet, Regular in Boost, ali pa popolnoma izključite prezračevanje, da vedno zagotovite najboljše toplotno in akustično udobje.

Debby Plus Evo

Debby 1180x580

Še en nov model peči na pelete iz linije Prestige, ki je bil predstavljen letos, je Debby Plus Evo, kanalska različica peči Debby, ki je že uspešno predstavljena v katalogu Extraflame.

Ta novi model ohranja elegantno in praktično okroglo obliko, ki omogoča vsestransko namestitev, poleg tega pa ima zaradi posebnega motorja možnost usmerjanja vročega zraka v drug prostor v vašem domu. Za največje udobje Debby Plus Evo vključuje popolno upravljanje prezračevanja in zračnikov.

Debby Plus Evo je popolnoma hermetičena peč (komora in rezervoar) in je opremljena s sistemom FPC Plus: novim in inovativnim popolnim diagnostičnim sistemom za generatorje. Ta izdelek je na voljo z oblogo iz barvane pločevine in keramičnim zgornjim delom, v beli in črni barvi, ali v različici z oblogo iz naravnega kamna.

La Nordica Extraflame Isidora Idro H23 5.0

Isidoraidroh23 1180x580-min

Isidora Idro H23 5.0 je vsestranska in učinkovita peč na pelete, ki lahko ekološko in varčno ogreva celotno hišo, pri tem pa se ne odreka enostavni uporabi ter čistemu in elegantnemu dizajnu.

Poleg tega zaradi sistema vpiha toplega zraka v prostor, s popolnoma zaprtim zgornjim izhodom zagotavlja največje udobje tudi v prostoru, v katerem je peč nameščena. Ta model je razširitev serije Isidora Idro, ki je že na voljo v različicah 16 in 20 kW-H2O, in ponuja še močnejšo in učinkovitejšo napravo.

Ta izdelek ima zelo bogat nabor tehnologij: Wi-Fi kot standard za priročno upravljanje izdelka prek nove aplikacije "Total Control 3.0 App"; možnost integracije z domačo avtomatizacijo "Alexa"; možnost diagnosticiranja izdelka na daljavo prek povezave Wi-Fi; samočistilni gorilnik z brezkrtačnim motorjem; brezkrtačni zobniški motor za polnjenje peletov in keramični žarilni svečnik za hiter vžig. Poleg tega učinkovit sistem samodejnega čiščenja posode kurišča skupaj z velikim predalom za pepel zmanjšuje rutinsko vzdrževanje, ne da bi pri tem žrtvoval zmogljivost.

Isidora Idro H23 je na voljo v dovršeni kombinaciji majolike in lakiranega jekla v bordo in beli barvi.

Share this post
Ključne besede
Arhiv