Novi peletni vložki Extraflame

Idealna rešitev za vaš kamin

Novi peletni vložki Extraflame 12. 07. 2023 21:07:45 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Izpopolnjena ponudba peletnih vložkov La Nordica-Extraflame je letos obogatena z dvema novima modeloma, Comfort P70 Air H49 in Comfort P70 Air Plus, ki sta zasnovana in izdelana tako, da nudita veliko udobja in visoko zmogljivost.

Oba nova modela sta standardno opremljena s funkcijami, ki odlikujejo našo ponudbo vložkov na pelete in so zasnovane za preprosto uporabo in namestitev: na primer poenostavljen sistem za popolno odstranitev naprave s pomočjo robustnih vodil z nosilnostjo 250 kg, praktični zložljivi ročaji ali praktični senzorji za minimalno raven peletov v posodi.

Ti vložki so opremljeni z velikimi litoželeznimi požarnimi vrati s panoramskim steklom, zasilnim modulom in radijskim daljinskim upravljalnikom, ki deluje tudi kot sobni termostat.

La Nordica Extraflame Comfort P70 Air Plus

Novi Comfort P70 Air Plus je kanalizirana različica uspešnega modela 2021 Comfort P70 Air.

Ta novi kamin omogoča dovod zraka do razdalje 8 metrov in tako v celoti izkoristi svojo nazivno moč 10 kW za ogrevanje drugega prostora, ki meji na prostor, v katerem je nameščen. Zahvaljujoč dodatnemu namenskemu motorju je mogoče kanal samodejno izklopiti in regulirati s priključitvijo dodatnega sobnega termostata, tako da je nastavljena temperatura dosežena in se stalno vzdržuje, kar zmanjšuje porabo in optimizira delovanje naprave.

La Nordica Extraflame Comfort P70 Air H49

Comfort P70 Air H49 je nov vložek na pelete, zasnovan tako, da zavzame čim manj prostora: zaradi svoje višine le 49 cm je ta kamin idealna rešitev tudi v primerih, ko je prostor za namestitev zelo omejen.

Standardne novosti, ki odlikujejo ta model, so možnost vključitve v sistem za avtomatizacijo doma z "Alexo" in inovativni sistem za upravljanje prezračevanja Pro Air Setup, ki ponuja možnost nastavitve treh različnih hitrosti ventilatorja glede na potrebe.

Share this post
Ključne besede
Arhiv