Opcije glede piškotkov

Spreminjanje nastavitev piškotkov

Če ste že sprejeli piškotke, lahko prekličete soglasje, vendar, če ne sprejmete piškotkov, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov te spletne strani.

Click here to change the cookie settings.

Reset cookie consent.

Pomnite, da uporaba Nastavitev piškotkov na naši spletni strani ne izbriše že nastavljenih piškotkov. To lahko storite v nastavitvah spletnega brskalnika, po tem, ko spremenite nastavitve piškotkov na naši spletni strani.

Če obiščete spletno mesto ExpertFlame, namenjeno obiskovalcem zunaj EU, lahko uporabite nastavitve spletnega brskalnika za izbiro piškotkov in zasebnosti.

Kako upravljati ali onemogočiti piškotke v brskalniku

Univectra d.o.o. trenutno ne uporablja tehnične rešitve, ki bi omogočala odzivanje na signale brskalnika, ki preprečujejo sledenje. Poleg uporabe razdelka Nastavitve piškotkov na naši spletni strani lahko nastavitve piškotkov kadar koli spreminjate v nastavitvah brskalnika. Upoštevajte, da nastavitve brskalnika morda niso tako enostavne za uporabo kot nastavitve piškotkov na naši spletni strani. Če v nastavitvah brskalnika onemogočite vse piškotke ali vse naše piškotke, nekateri deli ali funkcije naših spletnih mest morda ne bodo delovali, saj lahko brskalnik prepreči nastavitev zahtevanih piškotkov za delovanje. Zato namesto onemogočitve piškotkov prek spletnega brskalnika priporočamo uporabo razdelka Nastavitve piškotov na naši spletni strani.

Več informacij o onemogočanju ali upravljanju nastavitev za piškotke brskalnika v uporabi lahko najdete na naslednjih naslovih: