Termo peči na pelete Extraflame novice 2021

Nove termo peči na pelete

Termo peči na pelete Extraflame novice 2021 12. 07. 2023 23:15:29 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Nove peči na pelete Guenda Idro, Rosanna Idro in Raffaella Idro H18 so idealna rešitev za tiste, ki iščejo izdelek, ki lahko z eno enoto zadovolji različne potrebe in v celoti izkoristi potencial zgorevanja peletov. Ko so peči na pelete priključene na vaš ogrevalni sistem, postanejo utripajoče srce vašega doma in namesto tradicionalnega kotla ogrevajo radiatorje na okolju prijazen in učinkovit način. Poleg tega peč z oddajanjem toplote ogreva in krasi prostor, v katerem je nameščena, ter tako v vaš prostor vnese spektakel ognja.

Guenda Idro, hermetična termo peč na pelete z ventilatorjem iz linije Evolution Line

Guendaidro br 1180x580 0

Guenda Idro je inovativna termo peč na pelete iz linije Evolution, ki je zasnovana v skladu z najstrožjimi evropskimi certifikati.

Velika steklena vrata vam omogočajo, da v celoti uživate v širokem pogledu na plamen, so opremljena s prostorskim ventilatorjem s popolnoma odstranljivo sprednjo odprtino. Poleg tega vam učinkovit sistem samodejnega čiščenja gorilnika skupaj z velikim predalom za pepel omogoča, da zmanjšate število rutinskih vzdrževalnih posegov.

Odlična kombinacija litega železa in lakiranega jeklenega ohišja je na voljo v številnih barvah: slonokoščena, siva golobja in povsem nova bronasta barva.

Rosanna Idro, ventilacijska hermetična termo peč na pelete iz linije Evolution Line

Rosannaidro 1180x580

Rosanna Idro je nova najsodobnejša ventilacijska hermetična termo peč na pelete iz linije Evolution z elegantnim ohišjem iz kahlic in lakiranega jekla, ki je na voljo v barvi bordojske ali slonokoščene barve.

Prostorsko ventilacijo z zgornjim izhodom zagotavlja največjo skladnost tudi s prostorom, v katerem je nameščen, hkrati pa ponuja možnost popolne izključitve ventilatorja za največjo tišino.

Za dopolnitev že tako bogatega nabora funkcij sta kot dodatna oprema na voljo praktični daljinski upravljalnik IR Touch in sistemska razširitvena plošča za popolno integracijo peči v sistem vašega doma in maksimalno upravljanje udobja v vsakem prostoru.

Raffella Idro H18, ventilatorska termo peč na pelete.

Raffaella hidro drsnik novice

Raffaella Idro H18 je termo peč na pelete, ki jo odlikuje velika moč in je idealna za ogrevanje celotnega doma z le enim izdelkom.

Ta termo peč s kar 18 kW moči na kapljevino poleg ogrevanja prostora, v katerem je nameščena, preko ventilatorja (ki ga je mogoče popolnoma izključiti), omogoča tudi povezavo z vašim ogrevalnim sistemom za dovod tople vode v radiatorje.

Jeklena obloga je na voljo v slonokoščeni in svetlo sivi barvi.

Share this post
Ključne besede
Arhiv