Stone Line by Moretti Design

Popolna kombinacija stilske elegance in tehnoloških inovacij

Stone Line by Moretti Design 12. 07. 2023 21:06:29 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Stone Line je nedvomno novost leta 2022, ki je bila predstavljena na letošnjem dogodku Project Fire in zagotovo ni ostala neopažena, saj je prejela številna povpraševanja.

Vse se je začelo z modelom Stone z oblogo iz pravega naravnega kamna in od takrat se je podjetje Moretti Design odločilo, da tej liniji materialov nameni posebno mesto s prenosom obloge na ostale modele.

Prvotna zamisel je bila, da bi v dom vsakogar pripeljali visoko učinkovite izdelke z ekskluzivno eleganco, ki jo odlično izraža ta posebna obdelava.

Ta slog je popolnoma v skladu s trendi, ki so se pojavili v zadnjih letih, zlasti na sejmih in razstavah pohištva, kjer je uporaba naravnih materialov pri opremljanju domov postala zelo pomembna.

Zakaj kamen? Zagotovo zato, ker je ekskluziven in estetsko zanimiv material, ki se nanaša na kiparstvo in svet umetnosti na splošno.

Ta elegantna in posebna obdelava je na voljo na izbranih enotah: Compact Hybrid, Dream in Globe Relax.

Ti izdelki imajo poseben učinek videza kamna, steklo je natisnjeno s sitotiskom. Na ta način je bilo po navdihu sodobnih pohištvenih trendov kamna in betona doseženo popolno povezovanje tehničnega elementa ogrevanja in oblikovanja, ki je estetsko vključeno v domače okolje.

Linija Stone je tako kot druge linije opremljena z najboljšimi tehnologijami Moretti Design. Cilj izbire je ponuditi kupcu vedno nov izdelek, ki zagotavlja največjo učinkovitost in majhno porabo, hkrati pa zagotavlja udobje in edinstveno vzdušje v domu.

Zaradi tehnologij, s katerimi so opremljeni, ti izdelki popolnoma ustrezajo vsem potrebam in zahtevam.

Share this post
Ključne besede
Arhiv