Pure heat made in Italy 2018

Nove peči na drva in pelete La Nordica Extraflame za sezono 2018

Pure heat made in Italy 2018 12. 07. 2023 22:19:48 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Kampanja "Pure Heat, Made in Italy" se letos ponovno obnavlja s štirimi novimi objekti v klasični volneni opravi, ki je postala sinonim za toploto La Nordica-Extraflame.

Family 4.5, nov štedilnik na drva z oblogo iz porcelanastega jekla

Family 1180x580

Ta novi štedilnik na drva s preprosto, a elegantno obliko je najnovejša ponudba podjetja La Nordica-Extraflame, ki je rezultat večdesetletnih izkušenj skupine na področju izdelkov za kuhanje na drva. Praktična 41-litrska pečica z dvojnimi steklenimi vrati in litoželezni žar z zglajenim robom sta idealna zaveznika za preprosto in učinkovito kuhanje, medtem ko praktičen pladenj za les in spodnje nogice olajšajo nalaganje in čiščenje. Zunanjost iz porcelanastega jekla je na voljo v treh barvah: beli, ogleno črni in cappuccino.

Jennifer, v celoti litoželezna peč na drva z visokim toplotnim izkoristkom

Jennifer 1180x580

Ta čudovita peč na drva, ki je v celoti izdelana iz litega železa z visoko toplotno učinkovitostjo, je izdelek z elegantnim dizajnom in poenostavljenimi linijami, ki se ne odreka visoki učinkovitosti in nizkim emisijam. Ponaša se z velikim kuriščem iz litega železa Nordiker, ki omogoča nalaganje polen velikosti do 50 cm in med namestitvijo omogoča dovod zraka za zgorevanje od zunaj, kar zagotavlja varnost in zanesljivost. Ta izdelek je na voljo tudi v različici z vgrajenim skladiščnim sistemom PRS za še večjo učinkovitost in nižje emisije.

Costanza Idro, hermetična in tiha peč na pelete

Costanza 1180x580

Ta nova peč na pelete je koncentrat tehnologije in inovacij. Zatesnjena zgorevalna komora in zrakotesna posoda sta zagotovilo varnosti in zanesljivosti, keramična žarilna svečka zagotavlja hitre in učinkovite vžige skozi čas, medtem ko v celoti odtočno in termostatsko prezračevanje prostora zagotavlja maksimalno udobje tudi v prostoru, kjer je peč nameščena, brez ogrožanja učinkovitosti ogrevalnega sistema, kar zagotavlja tudi nova visoko učinkovita obtočna črpalka PWM. Nov zaslon s črno masko z vgrajenim sistemom omrežne povezave Wifi mi omogoča, da s priročno aplikacijo Total Control upravljam napravo, tudi ko me ni doma. Ohišje je izdelano iz jekla s ploščicami, na voljo pa je v beli in bordo barvi.

Terry Plus, kanalska peč na pelete s tremi neodvisnimi motorji

Terry 1180x580

Ta sodobna zrakotesna peč na pelete z zrakotesno zgorevalno komoro, zrakotesnim rezervoarjem in učinkovitim sistemom kanalov je koncentrat tehnologije in inovacij. Zaradi treh neodvisnih in termostatsko krmiljenih centrifugalnih motorjev, enega za sprednje prezračevanje s pretokom 400 m3/h in dveh za oba kanala, od katerih je vsak dolg do 8 metrov, vam Terry Plus omogoča doseganje želenega udobja v katerem koli prostoru, pri čemer lahko preprosto nastavite želeno temperaturo s pomočjo praktičnega radijskega daljinca, ki deluje kot sobni termostat, in kompleta brezžičnega termostata za druge prostore. Keramični žarilni svečnik za hiter vžig, droben zgornji pokrov iz ploščic, samočistilna rešetka in polnjenje peletov z brezkrtačnim, tihim in učinkovitim motorjem so le nekatere od številnih standardnih funkcij, zaradi katerih je ta peč idealna rešitev za ogrevanje vašega doma.

Priporočeni produkti

Hermetična vodna peč na pelete za pasivne ali nizkoenergijske hiše.
Začasno ukinjeno
Štedilnik na drva z vrati kurišča iz litega železa z dvojnim steklom in nožicami za lažje čiščenje.
Štedilnik na drva s nogicami za lažje čiščenje. Tradicionalna zasnova z vrati kurišča iz litega železa z dvojnim steklom.
Share this post
Ključne besede
Arhiv