Peči na pelete Vision, revolucija kompaktnih peči

Rojstvo zvezde

Peči na pelete Vision, revolucija kompaktnih peči 12. 07. 2023 21:05:24 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Kaminska peč na pelete Vision je ena od najnovejših novosti v ponudbi Moretti Design. Želimo povedati zgodbo o njenem nastanku in jo predstaviti na najboljši možni način, tako kot filmsko ali odrsko zvezdo.

Najsodobnejša vizija podjetja Moretti Design je združena z iskanjem sloga ter strastjo do glamurja in trendov. Pri vsem tem ne pozablja na uporabnost in funkcionalnost peči.

Tako se je oblikovala peč na pelete Moretti Design Vision.

Kot vsi novi izdelki pa tudi ta štedilnik predstavlja nov način razumevanja vsakdanjih prostorov doma, kjer sta funkcionalnost in tehnologija v funkciji čustvene izkušnje.

Nova peč Vision je najnaprednejša različica serije, ki pooseblja jasno vizijo novih trendov in ustvarjalni pristop, ki nikoli ne preneha presenečati. Stilsko ogrevanje vašega doma.

Ta model je po obliki zelo podoben televizijskemu sprejemniku (predmet, ki je navdihnil tudi izbiro imena) in v globini le 36,8 cm združuje vse lastnosti kompaktne peči.

Zaradi tega je še posebej primeren za prostore, v katerih je prostor omejen.

Tehnologija izdelka Vision je vidna takoj, ko se odprejo steklena vrata. Vse je elektronsko.

Oblikovalci so to tehnično lastnost preučili do najmanjše podrobnosti ter združili tehnologijo in praktičnost, da bi olajšali vzdrževanje peči.

Poleg tega je peč Vision opremljena s tehnologijo All Clean, ki omogoča samodejno čiščenje žarnice in cevnega izmenjevalca.

Share this post
Ključne besede
Arhiv