Peči na pelete Extraflame novice 2021

Letos je izbira peči na pelete zelo pestra

Peči na pelete Extraflame novice 2021 12. 07. 2023 23:13:22 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Široka ponudba peči na pelete La Nordica-Extraflame je letos obogatena z novimi predlogi: na voljo je 11 novih modelov peči na pelete z različnimi sistemi in predlogi za ogrevanje vašega doma. Posebej za linijo Evolution predstavljamo dve novi vitki kaminski peči: Sharon Plus in Gabriella Plus.

Sharon Plus, vitka kanalska peč na pelete

Sharonplus galery

Sharon Plus je hermetična peč na pelete z elegantnimi linijami, ki je zaradi zelo majhne globine (le 29 cm) odlična rešitev za manjše prostore, kot sta hodnik ali predprostor. Zmogljiv namenski kanalski motor vam omogoča tudi ogrevanje sosednjega prostora, idealno temperaturo, ki jo želite doseči, pa nastavite s priročnim dodatnim termostatom za največje udobje. Vendar je prava odlika kamina Sharon Plus novo prozorno kurišče, obloženo z belim ognjevzdržnim materialom Extra-Ker, zaradi katerega je plamen zvezda, saj poveča njegovo svetlost.

Gabriella Plus, tanka peč na pelete s cevnim razvodom

Gabriellaplus br 1180-580

Gabriella Plus je nova ozka (35 cm globoka) kanalska peč na pelete z dvema možnostma odvoda dimnika (zadaj ali zgoraj) za enostavno namestitev. Poseben kanalski motor omogoča peči udoben prenos toplote v drug prostor, oddaljen do 8 metrov, in ponuja možnost termostatiranja odvoda. Gabriella Plus je tudi popolnoma zrakotesna in ima požarna vrata z dvojnim keramičnim steklom, kar zagotavlja popolno varnost. Obloga je na voljo v beli in bronasti barvi jekla ali naravnega kamna.

Sinfony, hermetična ventilatorska peč na pelete

Sinfony bi 1180x580

Sinfony je nova ventilatorska peč na pelete, ki si zaradi bogate tehnološke opreme zasluži mesto v prestižni liniji Evolution. Ta izdelek je namreč poleg tega, da je popolnoma zrakotesen, opremljen s priročnim sistemom samodejnega čiščenja rešetke, ki zmanjšuje število vaših vsakodnevnih vzdrževalnih posegov, in ponuja možnost izključitve prezračevanja prek večnamenskega ročnega daljinskega upravljalnika, ki deluje tudi kot sobni termostat.

Share this post
Ključne besede
Arhiv