Peči na drva La Nordica novice 2021

Trije novi predlogi za ogrevanje

Peči na drva La Nordica novice 2021 12. 07. 2023 23:03:19 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Vsaka od teh treh novih peči na drva ima zmogljivost in funkcionalnost, ki ustreza posebnim potrebam po ogrevanju in opremljanju vašega doma. Vendar pa jih vse združuje nova tehnična rešitev: sistem rekuperacije toplote EPS, ki zagotavlja visoko učinkovitost in vedno manjše emisije.

Thaiti in Thaiti EPS, v celoti litoželezna peč na drva

Tahiti 1180x580

Tahiti je nova peč na drva iz ekskluzivne linije Prestige Line z elegantno obliko in koničastimi linijami, ki se pridružuje paleti izdelkov, v celoti izdelanih iz litega železa. Lito železo, material, odporen na udarce in visoke temperature, je idealen za shranjevanje toplote in njeno postopno sproščanje, ki se dolgo časa širi v prostoru, tudi ko peči ne uporabljate več. Poleg tega emajlirana površina omogoča minimalno vzdrževanje.

Tahiti ima veliko kurišče iz litega železa in Nordikerja, ki sprejme polena do 50 cm, in vgrajuje priročna stranska vrata za nalaganje drv, kot alternativo sprednjim vratom.

Concita, peč na drva z zelo visokim izkoristkom

Concita bi 1180-580

Concita, prekrita z elegantno majoliko, je peč na drva, ki ogreva vaš dom na okolju prijazen način, saj ima zelo visok izkoristek in nizke emisije, kar jo skupaj s pečema Emiliana in Fedora uvršča v sam vrh svoje kategorije.

Veliko kurišče je izdelano iz ognjevzdržnega materiala Nordiker, ki povečuje svetlost in lepoto plamena, zunanjost iz majolike pa je na voljo v neskončni beli in bordo barvi.

Dante, elegantna peč na drva iz linije Prestige Line

Danteportalegna 1180x580

Nova kaminska peč Dante združuje eleganco kamina z zmogljivostjo peči, kar povečuje lepoto ognja. Poleg zavidljive zmogljivosti je zanimiva lastnost tega izdelka tudi možnost izbire med različnimi načini namestitve: navpično in linearno pri različici s spodnjim držalom za drva ali bolj nazorno in izrazito z elegantno 145 cm dolgo vodoravno klopjo, na katero lahko izdelek postavimo po želji.

Share this post
Ključne besede
Arhiv