Peči in štedilniki na drva Rizzoli

Več kot 100 let izkušenj

Peči in štedilniki na drva Rizzoli 12. 07. 2023 20:54:54 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Rizzoli je dinamično podjetje, ki v Evropi proizvaja široko paleto štedilnikov in peči na drva, peči na drva in termo peči ter kuhinjskih nap.

Štedilniki na drva

Uporaba okolju prijaznih goriv, toplota ognja, vonj po lesu in priprava hrane na kuhalni plošči ali v pečici so lastnosti, ki že od nekdaj odlikujejo štedilnike na drva. Inovacije in tehnologija se združujejo s tradicijo in ustvarjajo edinstven izdelek, ki izboljša okolje, v katerem je peč na drva postavljena. Zahvaljujoč inovativnemu certificiranemu sistemu zgorevanja Superflame® les zgoreva učinkoviteje, kar zagotavlja večji izkoristek, manjšo porabo drv in manjše emisije.

Peči na drva

Rizzolijeve peči na drva so namenjene izključno ogrevanju. Njihova ekskluzivna oblika in izjemen pogled na ogenj bosta popestrila vsak prostor v vašem domu. Poleg tehničnih vidikov in vgrajenih tehnologij je bila velika pozornost posvečena tudi materialom za obloge, vključno z ročno izdelanimi ploščicami iz majolike in kamni z visoko sevalno močjo. V kaminskih pečeh Rizzoli se inovacije in tehnologija združijo v edinstven izdelek brez kompromisov.

Share this post
Ključne besede
Arhiv