Pametna linija peči na pelete Moretti Design

Visokotehnološki izdelki za ogrevanje doma

Pametna linija peči na pelete Moretti Design 12. 07. 2023 20:49:16 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Zahvaljujoč delu tehnikov in inženirjev ter nasvetom vodilnih mednarodnih oblikovalcev je podjetju Moretti Design uspelo ustvariti vrsto visokotehnoloških izdelkov, ki lahko zadovoljijo vse potrebe po ogrevanju v gospodinjstvu.

Kotli in kamini na pelete so drugi ključni elementi ponudbe Smart: Kotli Tecnika in kamini na pelete so čisti oblikovalski elementi, ki jih je mogoče zlahka prilagoditi vsem vrstam okolja brez večjih posegov.

Izdelke Moretti Design poganjajo štiri različne tehnologije: Aqua, Ventilated Air, Ducted in Relax, ki se jim je letos pridružila omejena izdaja Aladdin. Posamezne tehnologije se lahko povežejo s katerim koli obstoječim hišnim sistemom in vedno zagotavljajo največjo učinkovitost tako pri ogrevanju kot pri udobju.

Steklo je absolutni protagonist. Moretti Design je na mednarodnem trgu predstavil čarobnost materiala, ki ga je mogoče oblikovati v različne oblike in tehnologije ter tako peči spremenil v prave umetnine.

Keramika predstavlja tradicijo obloge s klasičnimi linijami in inovativnim dizajnom. Vsak model postane dragocen na pogled in otip zaradi žganja gline, ki pri več kot tisoč stopinjah naredi površino sijočo in primerno za ekskluzivne obdelave.

Vsako podjetje ima svoj "zaščitni znak" in zadnji dve leti je serija Intelligent opremljena z jeklenim trislojnikom, ki je simbol jamstva proizvodnje. Vodoravno vgrajen v strukturo izdelka, daje triptihu izjemen značaj, ki ga ima lahko le oblikovanje Made in Italy, cenjeno po vsem svetu.

Share this post
Ključne besede
Arhiv