Nove peči na pelete Extraflame za sezono 2022

Popolnoma novi modeli a hkrati tudi prenova dizajna

Nove peči na pelete Extraflame za sezono 2022 12. 07. 2023 23:19:53 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Popolnoma novi modeli, pa tudi prenove in evolucije naprav, ki so že v ponudbi: na voljo je veliko novih peči na pelete 2022, ki jih združuje želja po ustvarjanju vedno bolj učinkovitih in okolju prijaznih rešitev za ogrevanje doma, ob popolnem spoštovanju planeta.

Extraflame Noris, Evolution Line

Noris 1180x580-min

Letos je bila linija Evolution obogatena s serijo Noris, pečjo na pelete, ki je na voljo v dveh izvedbah, z zunanjo oblogo iz jekla ali majolike, in z dvema rešitvama za funkcijo ogrevanja, samo s sprednjim prezračevanjem ali tudi z dvojnim kanalom.

Inovativni sistem upravljanja ventilatorjev Pro Air Setup uporabniku omogoča, da prostor in kanale prilagodi svojim potrebam ter izbere hitrost ventilatorja med tremi različnimi načini za zagotavljanje najboljšega toplotnega in akustičnega udobja v vsakem trenutku.

Učinkovitost je še večja zaradi keramične vžigalne svečke za hiter vžig in novega sistema FPC za vedno učinkovito izgorevanje, saj je mogoče zgorevalni zrak sproti uravnavati in nenehno vzdrževati. Bogat seznam tehnologij na tej visoko zmogljivi peči dopolnjujejo možnost integracije z domačo avtomatiko "Alexa", brezkrtačni motor za nalaganje peletov in sistem za nadzor zgorevalnega zraka FPC.

Extraflame Katia, Evolution Line

Katia11 1180x580-min

Linijo Evolution je obogatila Katia, nova hermetična in ventilirana peč na pelete, ki je na voljo v dveh različicah moči: Katia 9 in Katia 11. Zunanja obloga obeh modelov je na voljo v beli, bronasti in golobje sivi barvi, pri različici Katia 11 pa je na voljo dvobarvni učinek, pri katerem je mogoče prilagoditi samo spodnji pas.

Poleg zrakotesnosti in dvojnih steklenih vrat, ki so sinonim za kakovost in zmogljivost, so ti izdelki opremljeni s priročnim in učinkovitim samodejnim sistemom za čiščenje peči z brezkrtačnim motorjem, ki zmanjšuje vsakodnevno skrb za napravo. Poleg tega je deloma zaradi prisotnosti keramičnega žarilnega svečnika zagotovljen dolgotrajen hiter vžig. Seznam standardnih funkcij te peči vključuje tudi motor za polnjenje pelet, prav tako z brezkrtačno tehnologijo, ročni radijski upravljalnik, ki deluje kot termostat, modul Wi-Fi za udobno upravljanje funkcij peči prek nove aplikacije TOTAL CONTROL 3.0 in možnost integracije naprave z domačo avtomatizacijo "Alexa".

Velika ukrivljena vratca iz keramičnega stekla omogočajo popolno uživanje v opazovanju plamena.

Extraflame Mirka in Mirka Plus, linija Prestige

Mirka 1180x580-min

Mirka je nova peč na pelete iz linije Prestige, kolekcije, v kateri se dizajn in zmogljivost odlično dopolnjujeta.

Ta model odlikujejo drobne podrobnosti in elegantne površine s tremi različnimi in prefinjenimi zaključki: mat črna ali mat taupe, keramika in kamen. Mirka je tudi zelo zmogljiv aparat, najboljši v svojem razredu po učinkovitosti in nizkih emisijah. Njena zmogljivost je še učinkovitejša zaradi prisotnosti keramičnega žarilnega svečnika za hiter zagon in novega sistema FPC za vedno učinkovito izgorevanje zaradi možnosti uravnavanja in ohranjanja stalnosti zgorevalnega zraka skozi čas.

Ta model je na voljo v dveh različicah, da vedno zadovolji različne potrebe po ogrevanju: s prezračevanjem za ogrevanje enega prostora ali s kanali za udobje v dveh ločenih območjih. Oba modela sta opremljena z novo funkcijo Pro Air Setup, ki omogoča popolno upravljanje prezračevanja in kanalov z izbiro med različnimi načini delovanja, ki spreminjajo hitrost motorjev. Pri različici PLUS namenski kanalski motor, ki ga je mogoče termostatirati in izključiti, omogoča razdaljo do 8 metrov, zaradi funkcije Air Zone Control pa zagotavlja največjo toplotno moč tudi v kanalskem območju, ko je v prostoru, kjer je postavljena peč, dosežena nastavljena temperatura.

Share this post
Ključne besede
Arhiv