Novice iz sejma Progetto Fuoco 2022

This is subtitle

Novice iz sejma Progetto Fuoco 2022 12. 07. 2023 21:06:37 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Letos je bilo veliko inovacij, vendar bi bilo preveč, če bi jih vse našteli. Oglejmo si nekatere od njih.

Moretti Design

Moretti Design še naprej navdušuje z odličnimi oblikovalskimi inovacijami na področju peči in vložkov na pelete in drva.

La Nordica Extraflame

Nordica Extraflame v letu 2022 pred prihajajočo zimo ponuja popolnoma nove modele, pa tudi prenovljene modele z izboljšano zmogljivostjo v linijah Prestige, Evolution in Traditional. Vodilo celotne proizvodnje je skupen in sodoben slog, ki je pozoren na inovacije, zmogljivost in ekologijo. Pri tem pa ne žrtvuje udobja, dizajna in odličnega razmerja med kakovostjo in ceno.

Aljaska, je vrnitev k tradiciji kuhanja na drva v sodobnem modelu z veliko 78-litrsko emajlirano pečico, veliko debelo kuhalno ploščo s 3 litoželeznimi obroči. Pročelje je iz emajliranega litega železa, stranice pa iz emajliranega jekla. Kurišče ima nastavljivo litoželezno rešetko in je obloženo z ognjevzdržnim materialom Nordiker®, ki poudari lepoto ognja.

Nova Forno, peč na drva z zelo visokim izkoristkom in zelo nizkimi emisijami. Ima 37-litrsko pečico, ki je idealna za zdravo kuhanje, in je elegantno obložena s ploščicami.

Monoblok 90PA kamin na drva s panoramskim steklom z debelo litoželezno ploščo s sistemom Power Radiant, ki je vodilen v svojem razredu zaradi zelo visoke učinkovitosti in zelo nizkih emisij,

Monobloc 3LC, kamin na drva s panoramskim steklom, ima steklena vrata, ki se odpirajo na treh straneh, kar je idealno za slikovite postavitve s kaminom na treh straneh. Brezšivno, toplotno odporno panoramsko steklo je sestavljeno iz treh ločenih delov: stranice je mogoče odpreti za čiščenje in vzdrževanje. Poleg tega je model serijsko opremljen z okvirjem in nosilcem.

Mirka/Mirka Plus, ventilatorska peč na pelete, ki je na voljo tudi v izvedbi s cevnim razvodom, s finimi detajli in elegantnimi zaključki, na voljo v treh izvedbah: mat črna keramika, mat golobje siva in kamen. Možnost integracije s sistemom za avtomatizacijo doma Alexa in gorilnik s sistemom EGR, ki omogoča toplejši in bolj sproščujoč pogled na plamen.

Angy, hermetična in ventilirana peč na pelete. Standardno vgrajen Wi-Fi omogoča odlično upravljanje prek nove aplikacije Total Control 3.0 in integracijo z domačo avtomatizacijo Alexa. Snemljiva rešetka omogoča enostavno čiščenje, standardni ročni radijski upravljalnik pa služi tudi kot sobni termostat. Motor sprednjega ventilatorja je opremljen s sistemom Automatic za upravljanje moči, temperature in njegovega vzdrževanja. Funkcija Pro Air Setup za prezračevanje, v primeru tudi za kanale, uporabniku omogoča izbiro med različnimi jakostmi moči in pretoki prezračevanega zraka.

Ilary/Ilary Plus, hermetična, ventilatorska ali kanalizirana peč na pelete. Nova hermetična ventilirana peč na pelete s samodejnim sistemom upravljanja, ki je na voljo tudi v kanalski različici v modelu Ilary Plus. Ima vrata z dvojnim keramičnim steklom ter odstranljivo gorilno posodo in pepelnik za lažje čiščenje. Različica Plus ima ločen kanalski motor, ki ga je mogoče termostatsko krmiliti in izključiti, kar omogoča distribucijo toplote na razdalji do 8 metrov.

Marina Idro H11 in H13, ventilatorske peči na pelete. Model Marina Idro, ki je na voljo v slonokoščeni, bordo in bronasti barvi ter v različicah z vodno močjo 11 in 13 KW, ogreva ekološko in varčno. Priključimo jo na ogrevalni sistem za dovod tople vode v radiatorje in ogrevanje celotne hiše. Opremljena je s čelnim prezračevanjem in sistemom CVT za uravnavanje zgorevalnega zraka ter možnostjo integracije sistema za avtomatizacijo doma Alexa. Poleg tega je njegova zmogljivost optimizirana zaradi obtočne črpalke PWM in prisotnosti zanesljive keramične žarilne svečke.

Rizzoli Cucine

Podjetje Rizzoli Cucine še naprej navdušuje s svojimi dobro zasnovanimi štedilniki na drva in integracijo nove serije štedilnikov na drva N.

Eva Calor

Eva Calor je navdušila z novo serijo peči na pelete z akumulacijo toplote in modeli z naravno konvekcijo. Pozornost so pritegnili tudi novi žari na pelete Eva Calor.

Cadel

Cadel je izpopolnil popolnoma novo linijo peči na pelete z napredno zgorevalno komoro.

Share this post
Ključne besede
Arhiv