Novice iz sejma Progetto Fuoco 2020

Novi izdelki na drva in pelete so tu

Novice iz sejma Progetto Fuoco 2020 12. 07. 2023 20:55:38 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Progetto Fuoco 2020 je bila odlična priložnost za srečanje z velikimi blagovnimi znamkami v segmentu ogrevanja na biomaso. Odkrili smo veliko novih in zanimivih izdelkov, ki so že skoraj pripravljeni za dobavo.

Vsak proizvajalec, ki smo ga spoznali, je predstavil novosti pri načrtovanju in delovanju ogrevalnih sistemov na pelete in drva. Zato bi bil seznam vseh novosti zelo obsežen. Predstavljamo nekaj primerov.

La Nordica Extraflame

Oglejmo si nekaj novih izdelkov skupine La Nordica-Extraflame.

Najnovejša generacija peči Isidora Idro na primer omogoča kroženje vroče vode v sevalnih ploščah za ogrevanje doma. Veliko steklo kurilnih vrat omogoča, da v celoti uživate v širokem pogledu na plamen, novi zaslon Black Mask z vgrajenim brezžičnim internetom pa omogoča popolno upravljanje na daljavo prek namenske aplikacije "Total Control".

Marilena Plus AD je le 35 cm globoka peč na pelete z izvlečnim držalom. Na voljo je v treh novih obdelavah (naravni kamen ali kristalno steklo v beli ali dimljeni barvi) in ima tudi možnost zadnjega, zgornjega ali levega dimnika za večjo vsestranskost namestitve. Prav tako lahko prenaša toploto po kanalih, ki so oddaljeni do 8 metrov.

Verona XXL je vgradni štedilnik na drva, ki ga je mogoče namestiti v stik s kuhinjskimi omaricami. Njegove stranice ostanejo hladne, ne da bi pri tem žrtvovali zmogljivost štedilnika na drva. Prostorna 68-litrska pečica in debele litoželezne plošče omogočajo enostavno pripravo katere koli jedi. Zunanjost je na voljo v nerjavnem jeklu ali antracitno črni barvi.

Debby je v celoti hermetična okrogla peč na pelete, ki je na voljo tudi s prevleko iz naravnega kamna.

Oriana je kaminska peč na drva z elegantnim dizajnom, ki je na voljo v treh različicah (s fino oblogo iz majolike v beli barvi neskončnosti, s stranicami iz posameznih blokov naravnega kamna ali v celoti iz litega železa s podstavkom in ročajem v leseni izvedbi).

Liù Pietra, kaminska peč na drva z novo oblogo iz naravnega kamna in emajliranim litoželeznim ohišjem, je bila zasnovana tako, da izpolnjuje zahteve najstrožjih evropskih certifikatov.

Kotli serije La Nordica Extraflame PK lahko ogrevajo celotno hišo na ekološki in varčen način, ne da bi se pri tem odrekli udobju in enostavnemu upravljanju.

Moretti Design

Moretti Design, del novih fascinantnih peči z odličnim dizajnom, je predstavil tudi nov sistem za čiščenje peči na pelete.

Cadel

Cadel je termo peči izboljšal in preoblikoval z novimi odličnimi lastnostmi in prepoznavnim dizajnom.

Rizzoli Cucine

Podjetje Rizzoli Cucine je razstavilo svoje odlične izdelke in vsi so si jih lahko ogledali v praksi, zvezdniški kuhar Alfio Ghezzi pa je obiskovalce navdušil in zabaval s predstavitvijo kuhanja na drva.

Eva Calor

Eva Calor je razstavil svoj inovativni generator toplega zraka, ki temelji na gorivu iz peletov.

Share this post
Ključne besede
Arhiv