Štedilniki na drva La Nordica novice 2021

Trije novi predlogi za ogrevanje in kuhanje

Štedilniki na drva La Nordica novice 2021 12. 07. 2023 23:11:23 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Letos podjetje La Nordica-Extraflame širi svojo že tako široko ponudbo peči na drva s tremi novimi predlogi, ki združujejo inovativnost in tradicijo, da bi ogreli svoj dom, obenem pa spoštovali okolje in pripravljali svoje najljubše jedi z okusi iz preteklih let: Rosetta Sinistra Steel, Verona XXL in Venezia, vsaka s svojimi značilnostmi, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam.

Verona XXL, z novo oblogo iz majolike ali kamna

Veronaxxl cor 1180x580

Verona XXL, kaminska peč na drva z velikim ognjiščem Nordiker za polena do 50 cm, je bila letos prenovljena. Zaradi dveh povsem novih in prestižnih oblog iz naravnega kamna ali fine majolike ta sodobna peč postane popolna samostojna rešitev za okrasitev vašega doma. Velika 68-litrska pečica, opremljena z lučko, in velike litoželezne plošče bodo vaš idealen zaveznik pri pripravi najljubših jedi.

Venezia, štedilnik na drva z jekleno oblogo

Venezia 1180x580

Venezia, vgradni štedilnik na drva, ki je zasnovan tako, da se popolnoma varno dotika kuhinjskih omaric, je nov izdelek iz leta 2021, ki dopolnjuje ponudbo vgradnih štedilnikov na drva skupine La Nordica-Extraflame: Vicenza Evo, Verona XXL in Padova, mesta okusa. Ima širino 90 cm, kar optimizira prostor in ponuja veliko kurišče ter udobno peč. Elegantna izvedba iz nerjavnega jekla ali antracitno črne barve je zanimiva rešitev tudi za prosto stransko vgradnjo.

Rosetta sinistra BII, štedilnik z jekleno oblogo z levim nastavkom za odvod dimnih plinov

Rosettasinistrasteel 1180x5

Rosetta Sinistra Steel je nov predlog za varčno, elegantno in funkcionalen štedilnik s priključkom za dimnik na levi strani, ki je konkreten odgovor na posebne potrebe pri vgradnji. Zunanjost iz emajliranega jekla je na voljo v dveh izvedbah: pikčasta bela in antracitno črna.

Priporočeni produkti

Štedilnik na drva z jeklenim emajliranim ohišjem, odvod dima levo zgoraj ali levo zadaj.
Štedilnik na drva z možnostjo namestitve med pohištvo z možnostjo popolne izbire odvoda dima.
Prostostoječi štedilnik na drva s keramično prevleko. Možnost uporabe polen dolžine 50 cm.
Prostostoječi štedilnik na drva z zunanjo oblogo iz naravnega kamna. Možnost uporabe polen dolžine 50 cm.
Share this post
Ključne besede
Arhiv