ExpertFlame Partners

Izboljšave v sistemih ogrevanja in hlajenja so mogoče z vključevanjem naprednih in inovativnih tehnologij, kar za udeležence v tem sektorju pomeni nenehno učenje in poglabljanje. Če k temu dodamo še nenehne spremembe zakonodaje, namenjene izboljšanju varnosti in zmanjšanju vpliva na okolje, postane potreba po specializaciji jasna.
Strokovnost, profesionalnost in odzivnost so temelji našega poslanstva, zato radi sodelujemo s podjetji, ki delijo te vrednote, da vam bo toplo in brez skrbi. Pravilno delovanje ogrevanja je odvisno od pravilnega svetovanja, nakupa, namestitve, vzdrževanja in servisiranja, zato ustvarjamo pogoje za doseganje skupnih ciljev z najboljšim učinkom in zadovoljstvom.
Svetovanje

Trgovine in svetovalci

Izbira prave opreme je ključnega pomena za zagotavljanje ustreznega ogrevanja. Svetovalci in prodajalci podjetja ExpertFlame poznajo tehnične lastnosti in z veseljem prisluhnejo potrebam uporabnikov. Takšen pristop jim pomaga izbrati pravo rešitev ogrevanja, pri čemer upoštevajo tehnične potrebe, zasnovo in življenjski slog stranke.

Namestitev ogrevalnih naprav

Monterji in vodoinštalaterji

Za najboljše in najučinkovitejše delovanje naprave sta nujna pravilna namestitev in poznavanje naprave.

Servis peči na pelete

Servis in vzdrževanje

Nakup opreme brez servisa pomeni preživljanje zime na mrazu, zato je servis za nas zelo pomemben. Naši tehniki nudijo hitro posredovanje in hitro odpravo napak za vso opremo najboljših blagovnih znamk.

Montaža dimnika

Izdelava dimnika

Za popravilo ali gradnjo novega dimnika so potrebni ustrezno tehnično znanje, orodja, ekipa izvajalcev in poznavanje veljavne zakonodaje.

Univectra transport

Logistika in distribucija

Univectra skrbi za vso logistiko, dostavo in dobavo blaga vsem poslovnim partnerjem družbe ExpertFlame. DistroPoint je odgovoren za stike z dobavitelji.

Skladiščenje peletov

Dobavitelji goriva

Za toplo zimo sta bistvenega pomena stalna kakovost in neprekinjena oskrba. Povezava med dobavitelji goriva in tehniki omogoča, da peč deluje najbolje, kar pomeni več prihrankov, manj onesnaževanja in manj težav.