ES

ES

Energy Save je strokovnjak za razvoj sistemov in konceptov, ki temeljijo na toplotnih črpalkah.

Podjetje Energy Save je bilo ustanovljeno leta 2009 in je od takrat dobavilo več kot 10 000 toplotnih črpalk na domači trg. Od leta 2013 so dobavili več kot 200 toplotnih črpalk za poslovne stavbe, leta 2014 pa je iz tega nastal lasten izdelek, imenovan ES NordFlex.

Podjetje Energy Save je razvilo tudi inovativne in napredne plug-in-module, namenjene komercialnim stavbam. Ti priključni moduli ustvarjajo nov trg za začasne namestitve toplotnih črpalk, kar je koncept, ki danes še ne obstaja. Naši moduli plug-in racionalizirajo tradicionalno namestitev, ki je pogosto zapletena, dolgotrajna in povzroča stroške, ter olajšajo namestitev s posredniki men in manj usklajevanja.

Popolnoma industrializirana serijska proizvodnja Energija Save zagotavlja kakovost, hkrati pa se lahko znižajo stroški. Stopnja svobode graditelja in lastnika nepremičnine omogoča velike prihranke, nove priložnosti in večjo vrednost nepremičnine.

Podjetje Energy Save je skupaj s proizvajalcem toplotnih črpalk Amitime na Kitajskem vzpostavilo učinkovito in dinamično platformo za razvoj in proizvodnjo. Rezultati skupnega razvoja so bili s širšega evropskega in globalnega vidika zelo konkurenčni in tržno uspešni, kar je prispevalo h krepitvi sodelovanja med podjetjema in njihovega položaja na trgu.

Energetsko varčni izdelki

Energy Save razvija in ponuja izdelke za varčevanje z energijo. Na trgu ponuja stroškovno učinkovite, pametne in prilagodljive izdelke za največje prihranke energije.

Razvoj izdelkov in konceptov ter vrednotenje sistemov poteka na Švedskem in Norveškem pod popolnim nadzorom podjetij Energy Save. Proizvodnja in končna montaža izdelkov potekata ob stalnem nadzoru proizvodnje in kakovosti osebja ES, kar omogoča izdatna jamstva za izdelke.

Toplotne črpalke ES so testirane s strani neodvisnih zunanjih institucij

Za dosego našega cilja ustvariti močno blagovno znamko z izdelki, ki izpolnjujejo visoke skandinavske zahteve glede funkcionalnosti in moči tudi pri nizkih zunanjih temperaturah, je testiranje zmogljivosti zelo pomembno orodje.

Naše naprave so zato v celoti preizkušene pri neodvisnem inštitutu za testiranje Intertek Semko v skladu s standardom EN 145 11. Te preskusne vrednosti navajamo tudi pri trženju in v vseh informacijah o izdelkih. Preskusna metoda omogoča primerjavo naših naprav z drugimi proizvajalci, pri čemer si nenehno prizadevamo zagotavljati večjo moč in prihranke kot konkurenti po privlačni ceni. Tekoče testiranje ter popolna potrdila in poročila RoHS izvaja in razstavlja družba Den Norske Veritas (DNV). Tekoče testiranje in popolne certifikate in poročila CE (LVD, EMC) izvaja in razstavlja družba Intertek Semko (ITS).