Diloc

Diloc

Diloc ponuja pravo rešitev za stanovanjska, poslovna in industrijska okolja, saj predlaga klimatske sisteme, za katere so značilni visoki standardi kakovosti.

Diloc je oddelek podjetja Naicon, ki želi zagotavljati vaše vsakodnevno dobro počutje in boljšo kakovost življenja, ne da bi pri tem izgubil pozornost do okolja in energetske učinkovitosti. Diloc ponuja pravo rešitev za stanovanjska, poslovna in industrijska okolja s klimatskimi sistemi, za katere so značilni visoki standardi kakovosti in ki ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Diloc ponuja najnovejšo generacijo modelov do 60 000 BTU z majhnim vplivom na okolje, ki niso izdelani le za zagotavljanje največjega udobja in izjemne tišine, temveč tudi za zmanjšanje porabe električne energije in celotnih dimenzij.

Družba Diloc si neprestano prizadeva za čim večjo učinkovitost z uporaboe japonske tehnologije, ki zmanjšuje porabo električne energije in posledično stroške upravljanja izdelka. S tehnologijo Diloc-ovega inverterja je zagotovljen več kot 25-odstotni prihranek, z uporabo dveh plinkov, R410A in R32, pa je bila dosežena visoka stopnja učinkovitosti tudi pri toplotnih črpalkah ob nizkih temperaturah, ne da bi se pri tem poslabšal občutek dobrega počutja.

Diloc ponuja klimatske naprave, ki se lahko uporabljajo poleti in pozimi, v prehodnih letnih časih pa se lahko uporabljajo tudi za razvlaževanje zraka, kadar je stopnja vlage v prostorih visoka. Diloc predlaga novo vrsto klimatskih naprav brez zunaje enote, model enostavne zasnove, ki je primeren za zgodovinska središča, stanovanjske stavbe, trgovine in takrat, ko ni mogoče namestiti zunanje enote.

Poleg izdelkov je družba Diloc vedno skrbela tudi za zagotavljanje storitev z učinkovito mrežo tehnične pomoči, ki poskrbi za hitro in izjemno strokovno posredovanje v primeru okvare ali odpovedi. Diloc, uporabljajo usposobljeni monterji, ki so zmožni izpolniti najzahtevnejše potrebe po montaži, da bi zagotovili zadovoljstvo končnega uporabnika.

Diloc DC Inverter

Modeli Diloc DC Inverter imajo visoko učinkovitost, ki lahko prihrani do 50 % porabe energije. Celotna serija spada v razred A / A + / A ++, tako pri hlajenju kot pri ogrevanju. Raven hrupa je v skladu z novimi predpisi še dodatno izboljšana. Pozornost do podrobnosti omogoča, da je na voljo izdelek z nizkim vplivom na okolje (ekološki plin R410A in ekološki plin R32) in visoko učinkovitostjo SCOP => 4. Model Easy Design brez zunanje enote z novimi predpisi zagotavlja razred A + za dodatno zmanjšanje porabe. Idealen sistem za klimatizacijo, ki zagotavlja udobje v bivalnem okolju brez namestitve delov na zunanjost stavbe.

Natančne kontrole, zanesljivi preskusi:

  • Merjenje hrupa pri maksimalnem delovanju.
  • Preskus pretoka zraka.
  • Preverjanje vseh električnih komand pri vročem in hladnem obratovanju.
  • Estetski nadzor in zaključna obdelava.
  • Nadzor gibanja loput.
  • Preverite cev za odvajanje kondenzata.
  • Končni estetski pregled.
  • Pregled embalaže.

Skupna garancija 2 leti in 5 let za kompresor.

Izboljšanje okolja

Diloc v skladu z novimi direktivami za varstvo okolja, ponuja vrsto enojnih in multi split klimatskih naprav: visoko zmogljivi izdelki z nizko porabo energije, ekološkim hladilnim plinom R32, s koeficientom učinkovitosti SCOP => 4, velja kot energijski razred A + / A ++.

Cilj družbe Naicon je prispevati k zmanjšanju emisij CO2 in tako zagotoviti ugodno klimo v hišah, pisarnah in stavbah v javni rabi. V dogovoru z glavnimi proizvajalci klimatskih sistemov je družba NAICON razvila vrsto izdelkov, ki lahko izpolnijo potrebe za vsako vrsto naprav. Inovativna zasnova, funkcionalnost, zanesljivost, enostavnost namestitve in energetska učinkovitost naredijo ponudbo NAICON klimatskih sistemov za vsako okolje in vsako površino z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Diloc DC inverterski klimatski sistemi so bili zasnovani tako, da zagotavljajo največje udobje ob minimalni porabi energije, s čimer pomagajo varovati prihodnost Zemlje in zmanjšati skupne stroške lastništva.

Modeli Diloc z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo zagotavljajo nizko raven hrupa in v funkciji SLEEP povečajo temperaturo, da nadomestijo znižanje telesne temperature.