ExpertFlame blog

Vir informacij o ogrevanju, hlajenju in prezračevanju

ExpertFlame blog 12. 07. 2023 20:21:56 Univectra d.o.o. ExpertFlame

Po več kot 10 letih izkušenj na področju sistemov za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo smo se odločili deliti naše znanje in pomagati lastnikom objektov pri iskanju najboljših rešitev za doseganje udobnega bivalnega prostora.

Blog ExpertFlame lahko vsebuje tako splošne informacije kot podrobne tehnične razlage, zato je namenjen tistim, ki iščejo le bistvene informacije, in tistim, ki se želijo poglobiti v podrobnosti.

V razdelku Novice bodo objavljene novice, obvestila in dogodki, povezani s področja ogrevanja, klimatizacije in prezračevanja.

Rubrika Izdelki je namenjena predstavitvi novih in zanimivih modelov peči, toplotnih črpalk, klimatskih naprav, prezračevalnih enot in druge opreme za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje bivalnih prostorov. Namen razdelka je pomagati kupcem pri iskanju najboljše opcije za njih.

Razdelek Tehnologije je namenjen predstavitvi tehnoloških rešitev, ki izboljšujejo delovanje, povečujejo učinkovitost in zmanjšujejo obratovalne stroške ogrevalnih, hladilnih in prezračevalnih sistemov. Vključevala bo tudi podrobne opise posebnih lastnosti izdelkov in zanimivih konceptov fizike.

Portal ExpertFlame temelji na sodelovanju več specializiranih tehnikov in strokovnih podjetij, zato vsebina bloga skorajda temelji na neposrednih izkušnjah. Poleg tega sodelujoči strokovnjaki neposredno sodelujejo s proizvajalci opreme.

Spremljajte blog ExpertFlame.

Share this post
Ključne besede
Arhiv