ExpertFlame Partners

Vsak na svojem področju specialist, samo en skupen cilj

Živimo v času hitrih inovacij. Sistemi ogrevanja in klimatizacije ponujajo vedno višjo učinkovitost, večje prihranke in so vedno bolj okolju prijazni.

Izboljšave grelnih in hladilnih sistemov so mogoče z vključevanjem naprednih in inovativnih tehnologij, kar pomeni za udeležence v sektorju neskončno izobraževanje in poglabljanje. Če temu dodamo še nenehno spreminjanje zakonodaje, ki strmi k večji varnosti in zmanjašnju vpliva na okolje, izhaja nuja po specializaciji.

ExpertFlame združuje specializirane profesionalce, katerih skupen cilj je zagotoviti na strokoven in prijazen način ogrevanje in klimatizacijo za tvoj dom, pisarno ali delavnico.
Specializacija, profesionalnost in odzivnost so temelji našega poslanstva, zato radi sodelujemo s podjetji, ki z nami delijo te vrednote z namenom, da je uporabnik vedno na toplem brez skrbi.

Pravilno delovanje ogrevanja je odvisno od pravilnega svetovanja, nakupa, namestitve, vzdrževanja in servisa, zato ustvarjamo pogoje za doseganje skupnih ciljev z najboljšim učinkom in zadovoljstvom.

Impressive
Odoo - Sample 1 for three columns

Svetovalci

Izbira prave naprave je ključnega pomena, če želimo zagotoviti ustrezno ogrevanje. Svetovalci ExpertFlame poznajo tehnične značilnosti in radi prisluhnejo potrebam uporabnika. S takim pristopom pomagajo izbrati pravo rešitev ogrevanja, z upoštevanjem tehničnih potreb, dizajna in načina življenja kupca.

Odoo - Sample 2 for three columns

Monterji in vodoinštalaterji

Pravilna namestitev in poznavanje naprave sta predpogoj za najboljše in učinkovito delovanje naprave.

Odoo - Sample 3 for three columns

Serviserji in vzdrževalci

Nakup opreme brez servisa pomeni preživeti zimo na hladnem, zato je za nas servis zelo pomemben. Naši serviserji zagotavljajo odzivno intervencijo in hitro odpravo napak na vseh napravah najboljših blagovnih znamk.

Odoo - Sample 1 for three columns

Izdelava dimnikov

Sanacija ali izdelava novega dimnika zahteva ustrezno tehnično znanje, orodje, ekipo izvajalcev in poznavanje veljavne zakonodaje.

Odoo - Sample 2 for three columns

Logistika in distribucija

Za celotno logistiko, dostavo in dobavo blaga vsem poslovnim partnerjem ExpertFlame skrbi Univectra. Za povezavo z dobavitelji skrbi DistroPoint.

Odoo - Sample 3 for three columns

Dobavitelji goriva

Enakomerna kakovost in neprekinjena dobava sta pogoj za zimo na toplem. Povezava med dobavitelji goriva in tehniki omogoča najboljše delovanje peči, kar pomeni večji prihranek, manj onesnaževanja, manj težav.