Vse za ogrevanje samo na enem mestu

En sam kontakt za ogrevanje brez skrbi

Ogrevanje je lahko zapletena zadeva, ki ti lahko vzame mnogo časa in prinese mnogo skrbi in vprašanj:

Kaj kupiti?  Kje kupiti?

Morda je treba nov dimnik?

Kdo bo priklopil? Kaj pa vodna instalacija?

Kaj pa če se pokvari?

Katero gorivo?

Zamisli si, da je nekdo, ki ti lahko pomaga odpraviti dvome, skrbi in odzivno priskočiti na pomoč, takrat ko razmišljaš o novem nakupu, zamenjavi ali ko je ogrevanje odpovedalo in zmrzuješ doma, v pisarni ali delavnici: to je ExpertFlame.
Naša ekipa
Impressive

Smo ekipa profesionalcev specializiranih vsak na svojem področju, ki s tesnim sodelovanjem in usklajeno koordinacijo v celoti poskrbi, da bo ogrevanje učinkovito in delujoče.

Z razliko od ostalih, ki ti ponujajo samo en del rešitve, kar je lahko samo prodaja ali samo montaža, mi poskrbimo za celoten postopek:

  • svetovanje pred nakupom ali zamenjavo

  • dobava in namestitev opreme

  • odzivni servis in gorivo.

Z našim pristopom ti želimo olajšati tvoje vsakodnevno življenje tako, da boš na toplem brez skrbi.

Bilo je leto 2007, ko se je ustanovitelj Tomaž Klemše dnevno soočal z dejstvom, da je ogrevalna tehnika izredno razcepljena med strokovnjake, med katerimi ni sodelovanja in ni skupnega cilja za popolno rešitev ogrevanja, namreč vsak rešuje na lastnem področju: trgovina, svetovnje, podpora, razne instalacije, gorivo. Tak pristop nedvomno vodi v težave, nerazumevanja, prenašanja krivde od enega do drugega, uporabnik pa je še vedno na hladnem.

Sledila so leta, v katerih je bilo preizkušeno nešteto načinov, s katerimi se je poizkušalo uporabnikom in profesionalcem olajšati življenje, ampak še vedno so ostajale nerešene težave, naskladja in vrsta odprtih problemov.

Z vztrajnostjo in odločnostjo, ob vsakdnevnem soočanju s težavami uporabnikov in zahtev ter potreb trgovcev, raznih inštalaterjev, proizvajalcev, monterjev, serviserjev, dimnikarjev se je končno izoblikovala rešitev, ki je leta 2016 zasnovala ExpertFlame, kot skupna platforma, katere cilj je bil skupen pristop k celotnemu reševanju potrebe po ogrevanju s specializacijo na biomasi (drva in peleti).

V letu 2017 je ExpertFlame postal referenčna točka za ogrevanje domov, pisarn, delavnic, gostiln, frizerskih salonov, ..., v obliki vse na enem mestu za ogrevanje brez skrbi.  

ExpertFlame vir informacij

Leta 2018 smo na tej spletni strani v oddelku "blog" pričeli z objavo prispevkov v različnih rubrikah z namenom informiranja. Na tak način želimo pomagati potrošniku pri izbiri prave peči, toplotne črpalke ali klime. Istočasno obveščamo o javnih razpisih in razpoložljivih nepovratnih sredstvih, dogodokih, sejmih, tehnologijah in priporočilih.

Ostajamo zvesti našim osnovnim načelom, zato so za nas posebno pomembne sledeče vrednote:

  • Odzivnost: razumemo in vemo kaj pomeni, ko je tvoj dom, delavnica ali pisarna brez ogrevanja. Naš cilj je, da napako odpravimo čimprej.

  • Prijaznost: dobra beseda in razumevanje.

  • Zanesljivost: vedno stojimo za tem, da zagotovimo tisto kar smo obljubili.

  • Strokovnost: specializacija in stokovna usposobljenost sta temelja za zagotavljanje najboljše reštive in zadovoljstva.

  • Poslovnost: dogovori s stiskom roke so ključ dolgoročnega sodelavnja tako s strankami, kot z dobavitelji, člani in partnerji.

  • Kolaborativnost: s skupnim sodelovanjem strokovnjakov je laže priti do rešitve.

  • Usmeritev v rešitev: cilj je vedno v zagotavljanju maksimalnega zadovoljstva stranke.