ExpertFlame - AmbiTim d.o.o. ExpertFlame

AmbiComfort vir informacij na področju ogrevanja in klimatizacije

Informacije, novosti in nasveti za udobno bivanje

01 avgust 2018 2023-05-29 Novice 0 comment
AmbiComfort že drugo leto deluje kot platforma, ki povezuje strokovnjake na področju ogrevanja in klimatizacije s končnim uporabnikom. Ker želimo še dodatno izboljšati našo podporo tako končnim uporabnikom kot tudi trgovinam, serviserjem, inštalaterjem in ostalim strokovnjakom na področju udobja bivanja, bomo od sedaj objavljali članke, v katerih bomo predstavljali izdelke in rešitve, delili tehnične nasvete, informacije in novosti v ogrevanju in hlajenju.

Na spletni strani v oddelku "blog" bomo objavljali članke v različnih rubrikah z namenom informiranja. Na tak način želimo pomagati potrošniku pri izbiri prave peči, toplotne črpalke ali klime. Istočasno bomo obveščali glede javnih razpisov in razpoložljivih nepovratnih sredstvih, dogodokih, sejmih, tehnologijah in priporočilih.


Novice

Rubrika Novice bo vsebovala informacije in obvestila o nas in o naših poslovnih partnerjih, obvestila o sejmih in ostalih dogodkih, javnih razpisih in sporočil splošnega značaja.


Predstavitve

Rubrika Predstavitve bo predstavljala izdelke in rešitve. Cilj je pomagati pri izbiri ustrezne rešitve ali izdelka. Potrošniku bomo z veseljem odgovorili na vprašanje "kje kupiti" tako, da bomo priporočali najboljše prodajalce za želeno rešitev ali izdelek.


Ideje in tehnologija

Rubrika Ideje in tehnologija bo vsebovala tehnične članke, namige in nasvete.

Share this on